Saturday, July 28, 2012

Menjana Kewangan Dengan Pelaburan Saham BSKL.

Sebenarnya ramai pelabur baru takut melabur saham di BSKL kerana kurang pengetahuan mengenai sesuatu saham, ada juga yang tak tahu saham apa yang patut dipilih dan bila masa yang betul untuk membeli dan menjual saham tersebut. 

Seperti pelabur-pelabur di cawangan saya, ramai hanya memilih saham IPO sebagai permulaan pelaburan mereka. Apabila mereka mula yakin dan mengikut semua tips-tips yang kami beri dan alhamdulillah ada antara mereka yang sudah menjana sekurang-kurangnya RM100 sehari dan kini semakin aktif menjadikan pelaburan di BSKL sebagai pendapatan tambahan mereka.

Antara bantuan yang kami beri adalah:-

1. Setiap pelabur baru akan diletakkan dibawah seorang dealer untuk menjaga portfolio pelaburan mereka.
2. Setiap pelabur baru juga mendapat kemudahan akses kedalam grup "Investment Idea" dimana segala persoalan dan tips-tips pelaburan dibincangkan disini
3. Kursus-kursus berkenaan pelaburan disediakan secara percuma, dan banyak lagi.

Contoh Print Screen untuk Group "Investment Idea" di Facebook:Contoh "Buy Call" untuk saham PWROOT yang memberi pulangan besar kepada pelabur:


Saham ini telah melebihi Harga Sasaran yang saya letakkan iaitu RM0.70 hanya dalam masa 2 hari "Buy Call" dibuat.


1 comment:

  1. Salam kepada orang ramai,
    Puan Cheril Martins, pakar perkhidmatan pinjaman dan kewangan selama lebih daripada 200 tahun, mengiklankan kepada orang ramai mengenai pinjaman program tawaran yang anda perlukan, sama ada anda seorang usahawan yang ingin mengembangkan perniagaan anda? Anda seorang petani, mempunyai kredit yang buruk atau menolak pinjaman dari bank, memerlukan modal kerja, jangan melihat lagi kerana syarikat pinjaman cheril martin hadir untuk mendapatkan beasiswa keuangan anda. dalam ekspatriat dalam kerjaya kewangan anda, sementara kami menyediakan pinjaman di dunia dengan kadar faedah 1.5% lebih menarik, anda tidak boleh mengelakkan menghubungi kami hari ini dan memberikan status kewangan anda untuk mengulangi hubungan dengan e-mel di alamat
    (Cheril.martinsloanfirm@gmail.com), (Ikpihaomoisaacfinancecompany@gmail.com)
    HUBUNGI KAMI HARI INI SEBAGAIMANA ADALAH BORANG PERUBAHAN

    ReplyDelete