Saturday, October 6, 2012

Seminar Saham

Assalamualaikum w.b.t, lama rasanya tak update blog ni. Kebelakangan ni busy sikit dengan kelas dan kerja.   Banyak assignment kene hantar. Hahaha.. salah diri sendiri, suka buat last minute..

Ok.. Baru-baru ni ramai yang tanya saya macam mana saya boleh beri tip-tips untuk memilih saham. Dan kebanyakan tips yang saya beri semuanya menunjukkan kenaikan harga yang positif. Contoh adalah seperti gambar di bawah:


Sebenarnya sistem MK Experience (MK Exp) banyak membantu saya dalam membuat pemilihan saham yang betul selain memberi tahu saya bila waktu yang sesuai untuk membeli, menjual ataupon menyimpan sesuatu saham. Alhamdulillah, setakat ini kebanyakan client saya mendapat manafaat dari sistem ini. 

Diatas keberkesanan sistem ini, saya telah menjemput founder MK Exp iaitu En. Mustapha Kamal untuk memberi sedikit taklimat mengenai peluang pelaburan di Bursa Malaysia serta bagaimana untuk memaksimakan penggunaan MK Exp sebagai panduan untuk memulakan pelaburan.


Tajuk seminar : Introducing Trading Made Easy With MK Experience. 
Bahasa           : Bahasa Melayu.
Tarikh            : 21 Oktober 2012 (Ahad)
Masa             : 10.00am - 5.00 pm
Tempat          : Dewan VIP, Cafe D'manggis Sg Buloh 254, batu 17, Kampung Cempedak,
                       Lorong Manggis Kuang, 48050, Rawang.
Peserta           : Terhad kepada 50 peserta sahaja.
Yuran             : RM 50.00 sahaja. *Termasuk bayaran tempat duduk, sarapan pagi, makan tengahari dan           minum petang. (Memang berbaloi)

Kepada yang berminat, sila hubungi saya di talian 013-4058978. Tempat duduk adalah terhad. Rebutlah peluang ini, InsyaAllah anda akan mendapat manafaat darinya kelak..No comments:

Post a Comment